Rhodos


Grekland Rhodos

Välkommen till Rhodos


En av de större öarna i Grekland. Rhodos har sedan länge varit en av de tidigaste öarna i Grekland som skandinavier började besöka.
Rhodos är ju känd för sina stränder och undangömda badvikar, pittoreska bergbyar, kultur och utelivet. På Rhodos finns de större städerna Rhodos stad, Faliraki, Ixia

Kort information om Rhodos

Rhodos har allt för en familj som vill ha ut någonting av allt. Det kulturella Grekland, sol och bad samt utelivet.
En av de större städerna är Rhodos stad och här kan man gå runt och förvilla sig in i Gamla stan, här känns det som om tiden stod stilla och att du befinner dig i medeltidens Grekland. Här erbjuds även ett rikt uteliv.
Ska vi nämna någon annan trevlig stad med mysiga badvikar och en fin sandstrand så ska vi verkligen nämna Lindos. Vill man läsa mer om Lindos så går det utmärkt att göra på som handlar om Lindos på Rhodos.
Självklart finns det även andra städer som är värda ett besök på Rhodos. Dessa är bla Ixia samt Faliraki, båda städerna har länge varit kända för att vara turistorter.

Fakta om Rhodos


Invånare: 125.000
Bad: Mest grovkorning sand, grus eller stenstand.
Valuta: Euro
El: 220 V
Nöjen: Rhodos stad är verkligen känt för både sitt rika uteliv men även för gamla stan. Så här finns att göra för alla i familjen.
Rhodos en ö i Grekland

Grekland länkar

Athen

Chaniakusten

Evia

Korfu

Korfu Stad

Kreta

Parga

Rhodos

Rhodos Stad

Samos

Skiathos

Skopelos

Tilos

Grekland lankar

Grekland som land
Grekland och dess turistorter
Rhodos i grekland


  Huvudmeny   Thailand   Spanien   Turkiet   Grekland