Tilos


Grekland Tilos

Välkommen till Tilos


Om du söker en lugn och skön sol och bad semester så har du hittat rätt. Tilos är verkligen en underbar ö som kan erbjuda det finaste kristallklara vattnet och så pass lugnt att du själv kan passa på att hitta din egna favoritstrand och kunna vara helt ensam på denna strand.
Tilos kan även erbjuda det bästa inom tradiotionella grekiska kosten. Goda sallader, gott bröd samt den bästa fisk du kan tänka dig.

Kort information om Tilos

Sol och badsemester ön. Här kan du själv upptäcka egna stränder och badvikar. Tycker man om att vandra omkring så finns det många vandringsleder som gör det möjligt för dig att se det mesta av den grekiska floran. Här ser du ett stort fågelliv, mm. För att komma till Tilos så får man ta en båt från de närmsta öarna som är Rhodos eller Kos. Huvudorten på Tilos är Megalo Chorio.
För att komma runt på Tilos så går där bussar större delen av året. Dessa bussar kör mellan de tre stora städerna samt under högsäsongen kör bussen även till de största stränderna på ön.

Fakta om Tilos


Invånare: 500
Bad: Stora stränder och kristallklart vatten som gjort för vattenaktivteter. Genom att vandra omkring på ön så kan man hitta sina egna favorit badvikar, som man i princip kan ha för sig själva.
Valuta: Euro samt de större kreditkorten
El: 220 v
Nöjen: Väldigt knappert uteliv. Men det finns ett fåtal barer.

Grekland länkar

Athen

Chaniakusten

Evia

Korfu

Korfu Stad

Kreta

Parga

Rhodos

Rhodos Stad

Samos

Skiathos

Skopelos

Tilos

Grekland lankar

Grekland som land
Grekland och dess turistorter
Rhodos i grekland


  Huvudmeny   Thailand   Spanien   Turkiet   Grekland