Kemer


Turkiet Kemer

Välkommen till Kemer


Den lilla och fridfulla semesterorten för dig som vill ta ut en stor del av semestern i strandliv, långa utflykter och tillbringa tid med familjen.
Kemer som ligger vid foten av de pinjebetäckta Taurusbergen är en lugn och behaglig badort. Förutom Sandstranden Moonlight Beach så har du även Aqua World vattenparken för barnen.

Kort information om Kemer

Kemer ligger ungefär en timme ifrån Antalya och är känd för att vara en fridfull och lugn badort. Förutom stranden vid Moonlight Beach så finns även Moonlight Park som är ett slags nöjescenter med barer, diskotek och annat. Varje måndag så finns det även en marknad på Kugulu Park. När man besöker Kemer så kan man ta tiden att besöka de fantastiska ruinerna av den antika staden Phaselis. Om inte detta uppfyller din kvot av ruiner så finns det även de atlantis lika ruinerna vid ön Kekova, dessa ruiner ligger under vattnet.
För barnen så finns det Moonlight Park nöjeslandet, Vattenrutschkanor på Aqua World samt även ett litet definarium.
Kort och gott så finns det mycket man kan göra i Kemer.

Fakta om Kemer


Invånare: 17.500
Bad: Sandstrand/grusstränder nere vid hamnen. Vackra sandstrand vid Moonlight Beach, lite utanför stan.
Valuta: Lira
El: 220 V
Nöjen: Moonlight Park innehåller några barer, diskotek. Men för de personer som vill uppleva nattlivet så rekommenderas det att man tar en buss in till Atlanya (45 minuters tur).

Turkiet länkar

Alanya

Antalya

Kas

Kemer

Marmaris

Side

Turkiet

Turkiet länkar

Cirali

Datca

Kizkalesi

Patara

Avsallar

Ankara


  Huvudmeny   Thailand   Spanien   Turkiet   Grekland